Datum plaatsing: 19 mei 2021

Start werk Kapelstraat en Walstraat in MegenMegen (Oss): Op 25 mei start aannemingsbedrijf Remmits BV uit Wijchen met het werk in de Kapelstraat en Walstraat.

Wat gaan we doen?
We verwijderen de bestaande verharding.
We leggen nieuwe riolering in de Kapelstraat en de Walstraat. Een riolering voor het vuile water en een riolering voor het regenwater.
Daarna brengen we nieuwe verharding aan. Deze verharding bestaat uit rood asfalt voor de weg met in het midden een betonnen strook en aan de zijkant een strook van gebakken klinkers. Voor de stoep en inritten gebruiken we zoveel mogelijk de tegels en klinkers die er nu ook liggen.
Ook gaan we rioolaansluitingen van de huizen vervangen.
Tegelijkertijd met ons werk vervangen de nutsbedrijven de gas- en waterleidingen. Het bedrijf Trined legt ook glasvezel aan als wij aan het werk zijn.

Wat is de planning?
We beginnen op 25 mei en zijn klaar in november. We beginnen in de Kapelstraat op het deel van de Houtstraat tot en met de kruising Walstraat. Verkeer leiden we om met borden.

Vragen?
Voor vragen kunt u contact opnemen met P. Megens op nummer 14 0412. Ook vindt u meer informatie op www.mijnbuurtoss.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16232