Datum plaatsing: 31 mei 2021

Mooiland levert 10 nieuwe woningen op in Heesch


Mooiland levert 10 nieuwe woningen op in Heesch


Heesch (Bernheze): Aan de rand van het centrum van Heesch bouwt Mooiland de laatste fase van herstructureringsproject Hildebrandstraat en omgeving.Mooiland realiseert hier 22 huurappartementen en 10 nultredenwoningen. Deze week was de sleuteloverdracht van de 10 nultredenwoningen. Bart Kivits, directeur Vastgoed van Mooiland, overhandigde op ludieke wijze de eerste (anderhalve meter) sleutels aan de nieuwe bewoners. Naar verwachting ontvangen de bewoners van de 22 appartementen in september de sleutel van hun nieuwbouwwoning.

Duurzame woningen
De nieuwbouwwoningen zijn Bijna Energie Neutraal Gebouwd (BENG). Dat betekent dat de woningen zeer goed zijn geďsoleerd, de beschikking hebben over een bodemwarmtepomp en er zonnepanelen zijn aangebracht. Er is daardoor weinig energie nodig om de woning op te warmen, wat zorgt voor een lagere energierekening. Bouwbedrijf Gebroeders van Herpen bouwde de woningen in opdracht van Mooiland. De 10 nultredenwoningen spelen in op de wens van bewoners om zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen in een passende woning. Ook zo geeft Mooiland thuis.

Herstructurering afgerond
Door de oplevering van de 10 nultredenwoningen is de herstructurering van de Hildebrandstraat en omgeving weer een stap verder. In september ronden we het project af door de realisatie van de 22 appartementen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14201