Datum plaatsing: 02 juni 2021

Tennis Fit gaat van start!


Tennis Fit gaat van start!


Gestel (Meierijstad): Tennisverenigingen LTV Berlicum, LTV de Beek en Thadia hebben samen met Bint Welzijn de handen ineen geslagen. In een onderlinge samenwerking bieden zij Tennis Fit aan. Tennis Fit is een programma speciaal voor 45+’ers. Het programma bevat trainingen, onderlinge wedstrijden en ontmoeting. Al deze activiteiten worden begeleid door een trainer.

Uit onderzoek is gebleken dat 20% van de leden boven de 45 jaar zijn/haar lidmaatschap opzegt vanwege blessures. Daarnaast geven oud-leden aan dat ze meer tennismaatjes hadden willen hebben van hun eigen leeftijd en speelsterkte. Tennis Fit speelt hier volledig op in. Door middel van kleine aanpassingen in de spelwijze en begeleiding vanuit een tennisbegeleider blijft u langer fit en behoudt u het plezier. Ook voor mensen die nog nooit hebben getennist is het programma uiterst geschikt!

Voor meer informatie over de inhoud van de bijeenkomsten en aanmelden voor het Tennis Fit programma verwijzen wij u graag naar:www.bintwelzijn.nl/cultuur-en-sport/buurtsport/tennisfit/ of neem contact op met buurtsportcoach Dave van Veghel d.vveghel@bintwelzijn.nl of bel: 073-5515432.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14015