Datum plaatsing: 08 juni 2021

Dj/producer Lorin maakt het nummer Forever om voor drie minuten aan de coronacrisis te kunnen ontsnappen


Dj/producer Lorin maakt het nummer Forever om voor drie minuten aan de coronacrisis te kunnen ontsnappen


Berlicum (Meierijstad): Lorin, Bart Jan van de Veerdonk (20) uit Berlicum, is al een tijd bezig met muziek produceren. Hij heeft in een korte tijd al duizenden streams op zijn naam staan. Toen de coronatijd begon kreeg hij de kans om zijn muziek skills verder te ontwikkelen. Hierdoor komt hij nu met een nieuw nummer ‘Forever’ in samenwerking met Salome en Maddeof. Forever is uitgebracht op 21 mei 2021 op de platformen Spotify, Apple Music, YouTube en Soundcloud.

Samenwerking
‘Forever’ is tot stand gekomen in samenwerking met producer Maddeof uit India en Salome Terstall. Lorin en Maddeof hebben elkaar leren kennen via Instagram en zijn vanuit daar verder gaan bouwen aan hun muziek. Ze hebben Forever samen gemaakt in de coronatijd om aan de ellende die speelde te ontsnappen. Muziek zorgt voor een goede uitlaatklep en hier hebben Lorin en Maddeof optimaal gebruik van gemaakt. Nadat het instrumentale nummer af was werd Salome Terstall gevraagd om de vocalen te verzorgen. Dit is de eerste single van de zangeres en mogelijk zet dit deuren open naar meer. De samenwerking tussen hen is wat de track erg tof maakt.

Het verhaal achter Forever
Forever is een verhaal gebaseerd op de goede oude tijd voor de coronacrisis. De track Forever geeft het gevoel dat je aan elke situatie even kunt ontsnappen. Daarnaast kan iedereen zijn eigen verhaal linken aan de storytelling van deze track. In samenwerking met producer Maddeof en Salome, heeft Lorin een zomerse track gecreëerd wat afwijkt van de mainstream. Met de overtuiging dat muziek je door bepaalde emoties heen kan helpen, is Forever de track om dit te voelen.

Carrière
Lorin is begonnen met het releasen van muziek in 2019. Sindsdien heeft hij al een scala aan streams opgehaald in twee jaar, dit komt uit op een totaal van meer dan 750.000 streams! Daarnaast gaat hij diverse samenwerkingen aan met verschillende opkomende artiesten zoals: Salome, Maddeof, Diza en Carston, en biedt hij hun een nieuw podium. Ook was laatst hij te zien bij Dtv Nieuws waarin hij in gesprek gaat over zijn muziek met Jan-Willem van den Akker.

Met de track ‘Forever’ wil Lorin je zorgen en omstandigheden laten vergeten voor ongeveer drie minuten. Daarmee hoopt hij ook dat problemen die opspelen in de coronacrisis meer bespreekbaar worden gemaakt. ‘Come together, and we will find our way through’ luidt de zin voordat het refrein begint, het nummer zorgt voor saamhorigheid en een escape. Wil jij de coronacrisis net als Lorin, Maddeof en Salome ook even ontsnappen? Luister dan nu via deze Spotify link link naar het nummer ‘Forever’.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31562