Datum plaatsing: 02 juni 2021

Muzelinck laat OKVO programma zo veel mogelijk doorgaan


Muzelinck laat OKVO programma zo veel mogelijk doorgaan


Regio (Oss): Nog tot en met 11 juni krijgen kinderen uit de groepen 3 en 4 dansworkshops aangeboden van Muzelinck vanuit het OKVO programma. In verband met de maatregelen rondom corona komen scholen nu niet naar Muzelinck, maar komt Muzelinck naar de scholen. Tijdens een workshop op het schoolplein krijgen de kinderen een demonstratie, is er ruimte voor reflectie en gaan de kinderen zelf meedoen. Heel even tijd voor kunst en cultuur op school, heerlijk in de buitenlucht en alle zorgen van zich afdansen/bewegen. De kinderen gaan aan de slag met Breakdance, Hiphop of Bodypercussie.

Osse Kunstinstellingen Voor het Onderwijs (OKVO)
Muzelinck, Centrum voor de kunsten wil kinderen in aanraking brengen met kunst en cultuur. OKVO is hierin een prachtig samenwerkingsverband tussen professionele culturele instellingen in Oss, waarbij we kinderen een (eerste) kennismaking kunnen bieden. Via OKVO laat Muzelinck de kinderen muziek en dans beleven. Een kennismaking met deze disciplines die kinderen helpt in hun verdere ontwikkeling.

Wedstrijd
Muzelinck heeft een wedstrijd verbonden aan de dansworkshops. Kinderen mogen op creatieve wijze laten zien welke dans- of muziekvorm hen aanspreekt en dit uitbeelden op een foto. Degene die dit zo origineel en creatief mogelijk doet wint een speciale dansworkshop voor zijn of haar hele klas. De winnaar wordt op 25 juni bekend gemaakt.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31312