Datum plaatsing: 02 juni 2021

Rolf Sanchez maakt Osse heupen los


Rolf Sanchez maakt Osse heupen los


Oss (Oss): Het heeft even geduurd maar de zon laat zich voorzichtig zien, de zomer is eindelijk in zicht en daarmee ook Muze Misse 2021! Gooi je heupen maar vast lekker los want het wordt swingen met niemand minder dan Rolf Sanchez. De latin sensatie staat zaterdag 28 augustus op het podium van het 2-daagse muziekfestival in Oss.

De Nederlands-Dominicaanse Rolf Sanchez is zowel zanger als liedjesschrijver en vastbesloten om zichzelf verder te vestigen als een wereldwijd succesvolle popartiest. Dit lukt al lekker, 3 van zijn songs stonden al op nummer 1 in de US Billboard charts "Tropical Songs". Sinds zijn deelname aan het uitermate populaire tv programma "De Beste Zangers" is Rolf ook regelmatig in de Nederlandse hitlijsten te vinden. "Más Más Más" is niet alleen een TikTok sensatie, Rolf behaalde hiermee ook de #1 positie van Nederlandse Top 40 en de Radio 538 Top 50.

Rolf Sanchez treedt op met zijn eigen band, The Latin Society en is een authentiek muziekfenomeen die je wegblaast met zijn vocale kunsten, je meeneemt en je laat dansen alsof je echt van die Latin heupen hebt.

Naast Rolf staat zaterdag 28 augustus deze namen op de line-up: Danny Vera, Sven Hammond, The Pilgrims, Mell & Vintage Future en Mick Stender. Maak er een muzikaal weekend van en zorg dat je er zondag 29 augustus ook bij bent want dan staan DI-RECT, MY BABY, Maan, Kraak & Smaak, Samantha Steenwijk, Penelope en Lauwtje op het podium in het Jan Cunenpark in Oss.

Weekend- en dagkaarten voor Muze Misse en speciale tickets met korting voor tieners en kids zijn verkrijgbaar via muzemisse.nl, Ticketmaster en in Oss bij Primera Van de Braak en CD Kiosk.

Tot ziens op Muze Misse, 28 & 29 augustus, Jan Cunenpark, Oss.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14589