Datum plaatsing: 04 juni 2021 - Laatst gewijzigd: 04-06-2021 18:18:40

Passie voor tekenen en schilderen bij Huis73


Passie voor tekenen en schilderen bij Huis73


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Van 5 juni tot en met 3 juli is bij Huis73 aan Hinthamerstraat 74 te ’s-Hertogenbosch, de jaarlijkse ledententoonstelling van Het Bossche Palet te zien. Het Bossche Palet is een vereniging voor amateurschilders en –tekenaars welke in 1975 is opgericht. Elk jaar tonen de leden hun werk tijdens een zogeheten ‘ledententoonstelling’.

Het Bossche Palet bestaat inmiddels 45 jaar en is een groep van uiteenlopende mensen met een passie voor tekenen en schilderen. Tijdens de vele studiebijeenkomsten is het mogelijk om met alle schilder- en tekentechnieken bezig te zijn. Bij elke groep zijn er docenten aanwezig (allen met een afgeronde opleiding aan de kunstacademie). Dit alles om de schildertechnieken en artistieke vaardigheden te versterken en te verbeteren én toe te werken naar de jaarlijkse ledententoonstelling.

De ledententoonstelling van Het Bossche Palet is te zien van 5 juni t/m 3 juli bij Huis73, Hinthamerstraat 74 in Den Bosch. Geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. Op zondag gesloten. Gratis toegang.

Lijkt het je leuk om lid te worden of wil je een keer komen kijken bij één van de studiebijeenkomsten? Meld je dan aan via het contactformulier op www.hetbosschepalet.nl. Je kunt Het Bossche Palet ook volgen op Facebook en Instagram.

Om jouw en onze veiligheid te waarborgen vragen we je bij bezoek aan Huis73 binnen een mondkapje te dragen, 1,5 meter afstand te houden, thuis te blijven als je verkouden bent of griepklachten hebt en alleen te komen (thuiswonende kinderen mogen mee. Indien het maximaal toegestane aantal bezoekers is bereikt, wacht dan even buiten tot er weer plek is. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.33133