Datum plaatsing: 13 juni 2021

Christel de Laat treedt alsnog vier keer op in De Lievekamp


Christel de Laat treedt alsnog vier keer op in De Lievekamp


Oss (Oss): Theater De Lievekamp opende afgelopen weekend eindelijk weer haar deuren. Komende week staat de populaire Brabantse cabaretière Christel de Laat maar liefst vier keer op het podium van het Osse theater. Op maandag 14 en dinsdag 15 juni speelt zij haar voorstelling Zijn daar nog vragen over? in de Grote Zaal. Deze voorstellingen stonden aanvankelijk in december 2020 op het programma.

Sinds maart vorig jaar zijn er nauwelijks meer voorstellingen in De Lievekamp gespeeld. Vanwege corona werd de ene na de andere voorstelling geannuleerd of doorgeschoven naar een nieuwe datum. Sinds kort zijn de theaterdeuren weer geopend, maar vooralsnog voor slechts 50 personen. Meer bezoekers ontvangen is mogelijk, maar zoals de landelijke richtlijnen voorschrijven, hanteert het Osse theater dan het protocol voor ‘Testen voor toegang’. Voor de voorstellingen van Christel geldt dan een maximaal aantal van 150 bezoekers. Dit houdt in dat kaarthouders zich vooraf dienen te laten testen op corona en bij binnenkomst een negatief testresultaat moeten overhandigen. Meer
informatie over ‘Testen voor toegang’ is te vinden op www.testenvoortoegang.nl en op www.lievekamp.nl.

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor Zijn daar nog vragen over? van Christel de Laat op maandag 14 juni en dinsdag 15 juni, aanvang om 19.15 en 21.30 uur in de Grote Zaal van De Lievekamp, zijn vanaf € 20,00 (excl. € 1,25 ticketfee) te koop via www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via (0412) 64 89 22.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13457