Datum plaatsing: 14 juni 2021

Heropening De Lievekamp met Karin Bloemen, Erik van Muiswinkel én verrassingsoptreden


Heropening De Lievekamp met Karin Bloemen, Erik van Muiswinkel én verrassingsoptreden


Oss (Regionaal): De Nederlandse theaters vieren op vrijdag 18 juni landelijk hun heropening met de actie Theater: Mooier dan Ooit! Theater De Lievekamp pakt vol trots die avond uit met een feestelijk programma in beide zalen: Erik van Muiswinkel én Karin Bloemen spelen beiden hun voorstellingen om 20.30 uur (voor maximaal 50 bezoekers). Voorafgaand vindt om 20.00 uur óp of ónder de luifel van De Lievekamp nog een heel bijzonder verrassingsoptreden plaats.

Erik van Muiswinkel speelt in de Rabo Zaal de voorstelling Buigt allen mee voor Drs. P , een programma geheel gewijd aan de legendarische Heinz Polzer, Drs. P. Een avond vol krankzinnige liedjes, ironie en verwarring. Na afloop van de voorstelling zal Erik van Muiswinkel een speciale plaquette onthullen ter nagedachtenis aan diezelfde Drs. P. Op de plaquette staat een door Drs. P handgeschreven gedicht, waarin een ode aan De Lievekamp wordt gebracht.

In de Grote Zaal speelt Karin Bloemen een speciaal voor deze gelegenheid samengestelde voorstelling met liedjes en cabaret, Kleurrijker dan ooit . De voorstellingen beginnen om 20.30 uur, maar vanaf 20.00 uur kunnen bezoekers en voorbijgangers genieten van een speciaal verrassingsoptreden aan de voorzijde van theater De Lievekamp. Wat het verrassingsoptreden inhoudt, blijft nog een geheim.

Meer theater

Sinds de heropening heeft theater De Lievekamp naast de nog geplande voorstellingen diverse voorstellingen bijgeboekt om het publiek ook voor de zomer nog een mooie theateravond te bieden. Zo zijn de komende periode de cabaretiers Roué Verveer (22 juni) en Mark van de Veerdonk (9 juli) te gast en staat voor kinderen de voorstelling Mis Poes (27 juni) op het programma. Op zaterdag 10 juli komt in samenwerking met Groene Engel Candy Dulfer voor twee concerten naar De Lievekamp. Al deze voorstellingen vallen binnen de nu geldende maatregelen en dus is testen vooraf niet nodig.

Kaartverkoop

Toegangskaarten voor de voorstellingen van Erik van Muiswinkel (€ 20,00 excl. € 1,25 ticketfee) en Karin Bloemen (€ 23,50 excl. € 1,25 ticketfee) zijn te koop via https://www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Omdat beide voorstellingen binnen de nu toegestane zaalcapaciteit vallen is testen voor toegang niet nodig. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via (0412) 64 89 22.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14963