Datum plaatsing: 16 juni 2021

Welke accessoires zijn onmisbaar voor je smartphone?


Welke accessoires zijn onmisbaar voor je smartphone?


's-Hertogenbosch (Regionaal): Bijna niemand gebruikt zijn smartphone zonder enige accessoires. We weten allemaal dat wat je uit de doos haalt na aankoop, niet voldoende is om je nieuwe aanwinst optimaal te gebruiken. Maar welke accessoires gebruik jij allemaal bij je smartphone?

Accessoires waar je niet zonder kan

Hoe je het ook wendt of keert, om een smartphone te kunnen gebruiken is er één accessoires waar je echt niet zonder kan: een oplader. Een smartphone werkt op een accu, en deze moet nu eenmaal regelmatig worden opgeladen. Gebruik je jouw telefoon heel vaak, dan kan dat zelfs meerdere keren per dag het geval zijn. Gelukkig worden opladers in vrijwel alle gevallen meegeleverd, en zijn er steeds meer plekken waar je je telefoon even kunt laten bijtanken zodat hij er weer tegenaan kan.

Ook een hoesje is eigenlijk onmisbaar. De reden waarom je bijna nooit iemand een smartphone ziet gebruiken zonder dat er een hoesje omheen zit, is dat de apparaatjes simpelweg behoorlijk kwetsbaar zijn. Laten vallen heeft vaak desastreuze gevolgen. Dus al doen fabrikanten nog zo hun best om hun telefoons zo dun en gestroomlijnd mogelijk te maken, het eerste wat we na aankoop vaak doen is er een hoesje omheen plaatsen. Daardoor maken we de telefoon een stuk dikker en minder gestroomlijnd, maar verlengen we de levensduur wel behoorlijk. Ook niet onbelangrijk. Op www.smartphonehoesjes.nl zie je wat er allemaal mogelijk is op het gebied van hoesjes; van kleurrijk tot neutraal, van hard materiaal tot zacht en van flipcase tot bumper: er is volop keuze.

Handige extraatjes waar we dol op zijn

Heb je een telefoonhoesje van Smartphonehoesjes.nl uitgezocht en kun je je telefoon dus veilig gebruiken, dan is het tijd voor de handige extraatjes. Zaken waar je zonder zou kunnen, maar die wel behoorlijk handig kunnen zijn.

Een popsocket bijvoorbeeld, zo’n handige houder voor achter op je telefoon, waardoor deze een stuk makkelijker beet te houden valt. Niet per se noodzakelijk, maar ben je er eenmaal aan gewend dan wil je waarschijnlijk niet meer zonder. En wat dacht je van een screenprotector? Heb je snel krasjes in je scherm, dan is het fijn om wat extra bescherming in te bouwen. Natuurlijk is een telefoon ook met krasjes op het scherm nog prima te gebruiken, dus noodzakelijk is het niet, maar het kan er wel voor zorgen dat je telefoon er wat langer mooi uitziet. Ook houders voor op de fiets of in de auto worden veel verkocht, zeker nu je in beide gevallen strafbaar bent als je je telefoon niet handsfree gebruikt. Gebruik je je smartphone ook als navigatie, dan is een dergelijke houder eigenlijk onmisbaar.


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15986