Datum plaatsing: 23 juni 2021

Zomerwandeling Buiten je Boekje vanuit Geffense Plas Oss


Zomerwandeling Buiten je Boekje vanuit Geffense Plas Oss


Oss (Oss): De zomer staat voor de deur en we staan te popelen om er op uit te gaan. Daarom houdt Bibliotheek Oss in samenwerking met Theater van de Stad, Lievekamp en de Osse Maaskant wandelsportvereniging op zondag 4 juli onder de noemer Buiten je Boekje een zomerwandeling.

Op vier plekken langs de wandelroute worden deelnemers getrakteerd op theatrale, korte optredens met ‘het verhaal’ als thema. Zo komen wandelaars een dichter, theatermaker en zangers tegen. De tussenstop halverwege is bij bijenmuseum en imkerij EcoPoll in Geffen.

De wandeling is ongeveer 8 kilometer. Start- en eindpunt is de horecagelegenheid bij De Geffense Plas. Daar is ook de pop-upbibliotheek van Bibliotheek Oss te vinden waar je op een leuke manier kennis kan maken met de Bibliotheek.

Tussen 10.00 en 12.00 uur zijn er (om het half uur) vijf momenten om te starten. Vooraf aanmelden kan via de website www.bibliotheekoss.nl. Deelname kost 5,- euro p.p.
Tip: kom op de fiets of met de benenwagen, vanwege de carbootsale is het parkeerterrein waarschijnlijk al drukbezet.

Naast de wandeling in Oss is er ook een zomerwandeling op zondag 27 juni in Sint-Oedenrode (de Vresselse Hut)Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.32694