Datum plaatsing: 25 juni 2021

Mike van der Geld lijsttrekker voor D66 s-Hertogenbosch


Mike van der Geld lijsttrekker voor D66 s-Hertogenbosch


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Over minder dan een jaar vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Leden van D66 s-Hertogenbosch hebben de afgelopen weken hun stem uitgebracht op Mike van der Geld als lijsttrekker. Opnieuw en met overweldigend aantal voor stemmen is Mike van der Geld gekozen om de lijst van D66 s-Hertogenbosch aan te voeren.

Marieke van Lieshout (partijvoorzitter): Met Mike van der Geld hebben we een sterke kandidaat in huis met wie we de verkiezingen vol vertrouwen ingaan. Mike heeft D66 in een centrale positie in de Bossche politiek gebracht. Het is en blijft onze ambitie om de stad in beweging te houden.

Mike van der Geld was bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 de lijsttrekker voor D66 s-Hertogenbosch en is op dit moment wethouder (Duurzaamheid, leefomgeving & cultuur). Van der Geld: Met uitdagingen die schreeuwen om toekomstgerichte oplossingen heb ik er ontzettend veel zin in om opnieuw lijsttrekker te zijn voor D66. Het woningtekort, de klimaatcrisis en de gevolgen van de coronacrisis vragen om progressieve en constructieve politiek waar ik graag vorm en inhoud aan geef.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13383