Datum plaatsing: 28 juni 2021

Back to the fifties and sixties met “The Explosion Rockets!”


Back to the fifties and sixties met “The Explosion Rockets!”


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Op zaterdagavond 24 juli komt de al vele malen tot beste Rock and Roll-band uitgeroepen band ‘The Explosion Rockets’ opnieuw naar zaal Kentering aan de Dorpsstraat 54 in Rosmalen voor een nostalgische fifties- en sixties-avond. Na tien maanden stilte kunnen de vele Rock and Roll liefhebbers eindelijk weer eens met de beentjes van de vloer en gaan luisteren naar onvervalste Rock and Roll afgewisseld met heerlijke ballads en instrumentale gitaarmuziek. Onder aanvoering van de absolute Elvis- vertolker Ruud Kuijpers nemen de ‘Rockets’ u mee naar de tijd van de petticoats en vetkuiven.

De hits van o.a. Elvis Presley, Cliff Richard, Buddy Holly en talrijke andere artiesten en de vele instrumentale nummers van o.a. The Shadows, The Spotnicks en de Maskers zullen er voor zorgen dat de dansvloer de gehele avond bezet zal zijn. Tijdens de spetterende show zullen ook de nummers van hun laatste CD- album ‘The Fabulous Sound of The Explosion Rockets’ de revue passeren.
Als u van Rock and Roll en muziek uit de eindjaren ’50 en beginjaren ’60 houdt mag u daarom deze avond
beslist niet missen !

‘The Explosion Rockets’ bestaat uit: zanger Ruud Kuijpers, slaggitarist Thom Sens, toetsenist Martien van Engelen, bassist Hank van Empel, sologitarist Joost Roest en drummer Frans van Esch.

De zaal van ‘Kentering Rosmalen’ gaat om 19.30 open en het 3,5 uur durend optreden begint om 20.30 uur. Voor degenen die op tijd zijn en een zitplaats willen bemachtigen staan er een groot aantal tafels en stoelen .

Info en tickets:
Telefoon: 06-45.92.85.86 (Thom Sens) Mail: thom_sens@hotmail.com of explosionrockets@hotmail.com
In de voorverkoop kosten de tickets € 10,00. Op de dag zelf aan de zaal (mits nog voorradig) € 15,00
Niet vergeten dat u bij binnenkomst een bewijs moet kunnen laten zien dat u 2 keer bent ingeënt !
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15218