Datum plaatsing: 22 juni 2021

Een zonnig cadeautje voor de gasten van de Zonnebloem in de kern Oss


Een zonnig cadeautje voor de gasten van de Zonnebloem in de kern Oss


Oss (Oss): De gasten van de Zonnebloem in de kern Oss ontvangen een dezer dagen een Zonnebloemplant. Dit om de zomer in te luiden en om de mensen een zonnige zomer toe te wensen.

In totaal worden er 355 zonnebloemen uitgedeeld. De vier afdelingen binnen de kern Oss, te weten afdeling Ruwaard, afdeling Oss Zuid, afdeling Paulus en afdeling H. Hart hebben deze actie samen tot stand gebracht.

Alle afdelingen zijn van mening dat de gasten wel iets vrolijks kunnen gebruiken na de vervelende Coronatijd. Veel gasten waren eenzaam en misten de gezellige bijeenkomsten en activiteiten. Het was in de afgelopen tijd niet mogelijk om verschillende evenementen te organiseren in verband met het Corona besmettingsgevaar. De gasten kregen wel geregeld een cadeautje aangereikt om ze te laten weten dat de Zonnebloem de gasten niet vergeet.

Na de zomer hopen we weer meer activiteiten te kunnen organiseren en het huisbezoek weer op te starten. Zowel gasten als vrijwilligers zien er naar uit om elkaar weer te kunnen ontmoeten.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13748