Datum plaatsing: 30 juni 2021

Sophie Stravens te zien bij Nesterlé


Sophie Stravens te zien bij Nesterlé


Nistelrode (Bernheze): Waar zouden we zijn zonder een man? De mannen. In ons leven. Sophie Stravens bedankt ze allemaal. Met Michiel Wetzer aan de piano. Een voorstelling balancerend tussen kleinkunst, cabaret, muziektheater en ted-talks. Een aaneenschakeling van vrije verhalen en muzikale intermezzo's. Over brandende liefdes en belangrijke mannen. Vaders en opa's. Brandweermannen en bouwvakkers. Tinder en Trump. Appels en peren. Hart en hoofd. Over Griekse godinnen en 8 vormen van liefde. Want laten we eerlijk zijn, is dat niet waar het allemaal mee begint? Een dynamische one-woman-show . Eigenzinnig en intiem. Kwetsbaar en brutaal.

Sophie Stravens (29) begon haar theatercarrière in Valkenswaard. Na een jeugd vol dans- en muzieklessen in de Hofnar, producties bij Toneelgroep Valkenswaard en optredens via WereDi, vertrok ze naar Delft om te gaan studeren. Tijdens haar opleiding Bouwkunde aan de TU Delft volgde ze een deeltijdopleiding aan de MusicAllFactory in Tilburg, waarna ze werd toegelaten tot de Master of Music aan het conservatorium. Daar verdiepte ze zich in cross-overs van toneel, cabaret, theatrale ted-talks, zang en dans.

10 juli te zien bij Nesterlé. Aanvang 19.30 en 21.30 uur. Toegang € 15,00. Tickets te reserveren via www.nesterle.nl

Benieuwd naar het nieuwe seizoen? Het programma staat vanaf zondag 27 juni online. De kaartverkoop start op woensdag 30 juni. Het belooft een verrassend seizoen te worden met muziek, cabaret én dans! Met bekende namen, maar ook aanstormende talenten. De kaartverkoop start op woensdag 30 juni. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar via www.nesterle.nl


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15205