Datum plaatsing: 01 juli 2021

Mooiland bouwt 15 huurwoningen in Nistelrode


Mooiland bouwt 15 huurwoningen in Nistelrode


Nistelrode (Bernheze): Aan de zuidoostzijde van het centrum van Nistelrode ligt de uitbreidingswijk Zwarte Molen. De tweede fase van dit nieuwbouwproject is gestart. In opdracht van Mooiland realiseert Bouwbedrijf van de Ven hier 15 sociale huurwoningen. Naar verwachting zijn de woningen in de eerste helft van 2022 gerealiseerd.

15 Energiezuinige huurwoningen
Bouwbedrijf van de Ven bouwt 3 woonblokken met ieder 5 grondgebonden huurwoningen. De woningen bestaan uit twee bouwlagen met kap. Op de begane grond is de woonkamer met open keuken. De woonkamer ligt bij alle woningen aan de achterzijde en staat in verbinding met de tuin. Op de 1e verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer en op de tweede verdieping is een bergzolder en ruimte voor technische installaties. De energiezuinige woningen zijn zeer goed geļsoleerd, gasloos, worden verwarmd door middel van een bodemwarmtepomp en hebben zonnepanelen.

Heeft u interesse in wonen in deze nieuwbouw?
Mooiland start in het najaar met de verhuur van deze 15 sociale huurwoningen. Zorg dan dat u ingeschreven staat als woningzoekende bij Mooiland. Op de website vindt u een projectpagina over dit nieuwbouwproject. U kunt zich hier ook aanmelden als geļnteresseerde. Als u dit doet, informeert Mooiland u zodra de start van de verhuur begint.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15344