Datum plaatsing: 04 juli 2021

Extra shows: Hans Klok komt met theatertent naar Den Bosch


Extra shows: Hans Klok komt met theatertent naar Den Bosch


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Hij is er zelf verbaasd over. Hans Klok heeft inmiddels meer dan 10.000 kaarten verkocht voor zijn voorstelling 'Hans Klok & Friends'. Dit is de eerste grote theaterproductie van de illusionist na Corona. Op 15 juli gaat zijn voorstelling in première in Utrecht en is vervolgens tot en met 1 augustus in de Domstad te zien. ,,We hebben nu extra steden
toegevoegd", vertelt Hans. ,,Na Utrecht gaan we naar Zaandam, Apeldoorn, Zwolle, Maastricht, Den Bosch en Rotterdam. Een mega tournee dus. Ik ben er super trots op."

De voorbereidingen voor de show 'Hans Klok & Friends' zijn in volle gang. Choreografie, kostuums, muziek en illusies worden op elkaar afgestemd, vertelt Hans. ,,Het zijn intensieve weken. Ik train op dit moment dagelijks met mijn team. Het wordt een spectaculaire voorstelling. Naast mijn eigen acts zijn er een aantal gastartiesten te zien. Onder meer stunts op motoren en aan de trapeze. Het is echt een familievoorstelling voor het hele gezin." De locatie is extra bijzonder. ,,Er is een moderne theatertent gebouwd waarmee ik straks door het hele land reis. Deze tent is voorzien van comfortabele kuipstoelen. Het publiek is al anderhalf uur voor aanvang welkom. Een DJ en foodtrucks maken de beleving compleet." De massale belangstelling komt voor de artiest als een totale verrassing. ,,Natuurlijk hoopte ik er wel op", vertelt hij. ,,Het is heerlijk dat dit nu gebeurt. Een artiest heeft zijn publiek nodig. Na maanden van stilstand is er nu eindelijk weer licht aan het einde van de tunnel. We mogen weer. Het doek gaat weer open. Ik heb er ontzettend veel zin in."

Tickets voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via www.hansklokshow.nl. Bezoekers hebben een geldig corona toegangsbewijs nodig. Alle praktische informatie is geplaatst op de website. Vanwege de grote vraag naar kaarten is snel reserveren raadzaam.


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12613