Datum plaatsing: 05 juli 2021

Bridgeclub De Lachende Vis zoekt nieuwe leden


Bridgeclub De Lachende Vis zoekt nieuwe leden


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): In café De Lachende Vis in Oud-Empel is de bridgeclub De Lachende Vis al 28 jaar actief. In het afgelopen anderhalf jaar hebben de activiteiten vanwege de corona-pandemie stilgelegen, maar we zijn blij dat we de kaarten nu weer ter hand kunnen nemen.

De club wil graag nieuwe leden verwelkomen. We zijn op zoek naar bridgers van elk niveau, van beginners tot competitie-bridgers. Beginnende bridgers bieden wij in het begin graag extra ondersteuning indien ze dat willen. Dat kan helpen om te wennen aan bridgen in clubverband. Onze professionele wedstrijdleiding staat iedereen ontspannen met raad en daad bij. Belangrijk is dat plezier en goede sfeer bij ons op de eerste plaats staan.

We spelen vanaf september elke maandag- en dinsdagavond van 19.30 uur tot 23.00 uur in drie lijnen, dat wil zeggen, op drie niveaus. Voor belangstellenden is het mogelijk om enkele keren (gratis) mee te spelen om te kijken of het bevalt.

Kennismaken met onze bridgeclub kan al eerder. In juli en augustus spelen we, op dinsdagavond, de zomerbridge. Deze zomerbridge-avonden zijn voor iedereen toegankelijk.

Meer informatie is te krijgen bij voorzitter Toon Joosten (06-12814438, na 17.00 uur bereikbaar) of op onze website 8047.bridge.nl

Aanmelden kan via een email naar dlvwebmaster@gmail.com

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27726