Datum plaatsing: 02 juli 2021

Op zoek naar (ander) werk: Walk&Talk


Op zoek naar (ander) werk: Walk&Talk


Oss (Oss): De Bibliotheek organiseert elke maand een bijeenkomst voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk: Walk&Talk. De volgende bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 6 juli van 11:00u tot 13:0uu. De gastspreker van deze bijeenkomst is Bart Bakker, hij is werkzaam bij Anders Denken, Doen en Organiseren.

Niet zelden werken organisaties langs elkaar heen, bieden zij diensten aan die niet helpen en zijn er complexe regels die niet meer voor iedereen te begrijpen zijn. Met als gevolg dat kwetsbare mensen die hulp nodig hebben, deze niet of niet tijdig krijgen. Dat kan anders. Hun aanpak is er een waarbij weer wordt uitgegaan van de bedoeling: mensen zelf verantwoordelijkheid geven voor hun eigen leven en leefomgeving. De nu al beroemde woorden van Bart: “Anders denken, doen en organiseren? Ook jij kan het leren!”

Walk&Talk is op dinsdag 6 juli van 11.00 tot 13.00 uur. Deelname en koffie/thee is gratis. In verband met de huidige RIVM-maatregelen wel graag even aanmelden. Dat kan via gs@nobb.nl.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.32784