Datum plaatsing: 13 augustus 2021

Expositie Fotoclub Nuland


Expositie Fotoclub Nuland


Nuland ('s Hertogenbosch): Op 4 en 5 september is het weer zover! Fotoclub Nuland kan weer naar buiten treden. Net zoals voor iedereen is de afgelopen tijd ook voor de fotoclub een tijd geweest waarin we niet met meerdere mensen op pad mochten. Onze exposities in 2020 en 2021 konden daardoor geen doorgang vinden. Toch zijn we niet bij de pakken neer gaan zitten.

Er zijn groepjes gevormd van 2 of 3 mensen. Deze groepjes hebben zich allemaal beziggehouden met een thema zoals landschap, macro, zwart-wit, dorp en stad. In deze groepjes zijn de leden bezig geweest om foto’s te maken, ze met elkaar te bespreken, ze weer opnieuw te maken om uiteindelijk een manier te zoeken om ze op een creatieve manier te tonen. En dat is gelukt. Samen met de foto’s die voor de jaaropdracht 2021 gemaakt zijn worden deze foto’s getoond tijdens het weekend van 4 en 5 september in de Molen de Zwaan in Vinkel.

Op 4 september is het een studiedag alleen voor de leden van de fotoclub. Alle foto’s worden dan kritisch bekeken en eventuele verbeterpunten worden aangegeven.

Zondag 5 september is het publiek in de gelegenheid om te komen kijken. Van 10.30 uur tot 15.30 uur is iedereen die belangstelling heeft van harte welkom om te komen kijken. Bij de foto’s zullen de technische gegevens zichtbaar zijn.

We zijn er trots op dat we met het in acht nemen van alle maatregelen die de afgelopen tijd golden, toch een mooie expositie neer kunnen zetten.

De entree is gratis. Op het terrein bij de molen mag niet geparkeerd worden. Als u een bezoekje wilt brengen, wat wij natuurlijk van harte aanbevelen vragen wij u om daar rekening mee te houden.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29493