Datum plaatsing: 07 juli 2021

Niels Bosman leert mensen met Makkelijk Afvallen wat precies gezonde voeding is


Niels Bosman leert mensen met Makkelijk Afvallen wat precies gezonde voeding is


's-Hertogenbosch (Regionaal): Dat mensen nog steeds problemen hebben om voldoende gewicht te verliezen heeft, zo is het oordeel van Niels Bosman van Makkelijk Afvallen, onder meer te maken met het gebrek aan kennis. Mensen weten niet precies wat dan wel gezonde en goede voeding is. Wat dat is, lees je wel op het platform Makkelijk Afvallen, dat daarnaast mensen daadwerkelijk laat inzien dat afvallen inderdaad niet erg ingewikkeld is.

Wel eens van Kombucha gehoord?
Behalve dat je op Makkelijk Afvallen ontdekt wat gezonde vetten en eiwitten zijn en wat je lichaam dan precies nodig heeft, krijg je er ook tips die afvallen leuker maken en die je wijzen op producten die je prima kunt nemen als je gewicht wilt verliezen. Wel eens van Kombucha bij afvallen gehoord bijvoorbeeld? Vast niet. Kombucha wordt wel eens gezien als de ultieme frisdrank vervanger. Kombucha is een gefermenteerde drank met relatief weinig suiker. Het drankje is gemaakt van groene of zwarte thee waar suiker of honing aan is toegevoegd. Daar wordt vervolgens nog Kombucha-zwam aan toegevoegd, iets dat ook wel scoby genoemd wordt. Scoby staat voor symbiotic culture of bacteria and yeast.

Honderden gratis koolhydraatarme recepten
Het is maar een voorbeeld van de tips die je krijgt op Makkelijk Afvallen. Het platform van Niels Bosman is bekend geworden om de honderden gratis koolhydraatarme recepten die je er vindt en die je helpen in de strijd tegen kilo’s. Je kunt ook gebruikmaken van het 50 dagen plan van Makkelijk Afvallen, je werkt dan met weekmenu’s. Met behulp van die weekmenu’s kun je twee kilogram per week gewicht verliezen. Je voelt je energieker en de menu’s die je krijgt zijn nog buitengewoon smakelijk ook.

Ambitieus maar realistisch
Niels Bosman heeft met zijn community een duidelijke missie. Hij wil voor 2030 in elk geval een miljoen mensen geholpen hebben bij het bereiken van hun ideale figuur. Een ambitieuze missie, maar gezien de stijgende populariteit van het platform beslist niet onrealistisch. Op Makkelijk Afvallen lees je alles wat je moet weten als je af wilt vallen.

Ook ondersteuning bij Intermittent Fasting
Je wordt ook ondersteund als je kiest voor Intermittent Fasting, een manier van vasten. Vasten is en blijft ook een efficiënte wijze om af te vallen. Je kiest er dan voor om delen van dagen of delen van de week niet te eten. Bij deze manier van gewicht verliezen is de vraag dus niet zozeer wat je wel en niet mag eten, maar vooral wanneer je iets eet. En zo is Makkelijk Afvallen de plek geworden waar je geholpen wordt af te vallen zonder honger te lijden en zonder dat je elke dag moet sporten. Er is in de visie van Makkelijk Afvallen zelfs zo nu en dan ruimte voor een baaldag, een cheat day dus. Daarmee houdt het nadrukkelijk rekening met de mensen, mensen die er weliswaar veel voor over hebben om gewicht te verliezen, maar die ook gewoon een leuk leven willen leiden.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17854