Datum plaatsing: 14 juli 2021

Ziekenhuis Bernhoven stelt medisch mondneusmasker verplicht vanaf vandaag


Ziekenhuis Bernhoven stelt medisch mondneusmasker verplicht vanaf vandaag


Uden (Uden): Door het hoge aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus, heeft Bernhoven gisteren besloten om de preventieve coronamaatregelen opnieuw aan te scherpen. Vanaf dinsdag 14 juli krijgt iedere patiŽnt of bezoeker bij binnenkomst een medisch mondneusmasker uitgereikt. Dit masker dient u tijdens uw gehele bezoek aan Bernhoven te dragen. Eigen (stoffen) maskers zijn niet toegestaan.

Dragen van een medisch mondneusmasker
Het gaat hier om een extra voorzorgsmaatregel om verdere verspreiding te voorkomen. Zorgverleners dragen al een medisch mondneusmasker bij het verlenen van zorg. Ook het ander -niet medisch- personeel van Bernhoven draagt een medisch mondneusmasker.

Het dragen van een medisch mondneusmasker is onderdeel van de huisregels zoals Bernhoven die heeft vastgesteld en die gelden voor iedereen die in Bernhoven is.

Basisregels blijven van kracht
Naast deze extra voorzorgsmaatregel, blijven de andere maatregelen als 1,5 meter afstand en handen desinfecteren uiteraard ook gelden. We vragen u om zich te houden aan de coronamaatregelen die gelden in Bernhoven. Ook als u gevaccineerd bent tegen COVID-19. Zo houden we samen de zorg veilig.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30390