Datum plaatsing: 21 juli 2021

Laatste groep 8-musicals in De Lievekamp


Laatste groep 8-musicals in De Lievekamp


Oss (Oss): Theater De Lievekamp bood ook dit jaar basisscholen uit de gemeente Oss de mogelijkheid om de eindmusicals van groep 8 plaats te laten vinden op het podium van de Grote Zaal. Zo konden de basisschoolverlaters hun traditionele eindmusical tóch laten zien aan een groot publiek. Deze week vinden de laatste eindmusicals plaats.

Veel achtstegroepers keken uit naar het presenteren van hun spetterende eindmusical, maar helaas is (veel) publiek ontvangen op dit moment niet mogelijk. Gelukkig bood het Osse theater opnieuw een mooie oplossing! De scholen konden gebruik maken van het professionele podium (mét een basis lichtplan en –geluidsinstallatie), waar een cameraman of -vrouw van de school zelf opnames kon maken. Dankzij de versoepelingen was het zelfs mogelijk dat er in beperkte mate publiek in de zaal mocht zitten en konden ouders de musical live bijwonen.

Stralende gezichten
Het was zowel voor leerlingen en docenten én ouders, als ook voor de medewerkers van het theater een bijzonder moment. De kinderen voelden zich échte artiesten op zo’n groot podium. “Zoveel stralende gezichten, dat is heerlijk om dit theaterseizoen mee af te sluiten!”, aldus Barbara Buljevic, Hoofd Productie bij De Lievekamp.

Foto door Ron RuttenUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31709