Datum plaatsing: 27 juli 2021

In september start cursus Run to the Start bij AV Oss ’78


In september start cursus Run to the Start bij AV Oss ’78


Oss (Oss): Op woensdag 1 en donderdag 2 september start bij AV Oss ’78 de hardloopcursus Run to the start. Deze cursus bereidt je in 12 weken voor op jouw deelname aan de Nijmeegse Zevenheuvelenloop over 7 of 15 kilometer. Een enthousiaste en ervaren trainer helpt je op een leuke en verantwoorde manier jouw hardloopdoel te bereiken. Iedereen die een halfuur of langer kan hardlopen zonder te wandelen, kan deelnemen aan deze cursus. Wees er snel bij, want vol is vol!

De cursus wordt verzorgd door een deskundige trainer die je twaalf weken lang begeleidt en coacht. Je traint 1x per week gezellig samen met een groep en daarnaast train je nog 1 of 2x per week zelfstandig op basis van een trainingsschema. De groepstrainingen zijn gericht op looptechniek, spierversterking en uithoudingsvermogen. Maar je krijgt ook tips over blessurepreventie, kleding, schoeisel en voeding. Met de cursus Run to the Start ben jij er straks helemaal klaar voor!

Je kunt kiezen uit twee groepen: woensdag (o.l.v. Inge Zegers) of donderdag (o.l.v. Ruud Scholte). Voor de groep op woensdag geldt als startniveau dat je 30 minuten kunt hardlopen zonder te wandelen. Voor de donderdag is het startniveau dat je 5 km kunt lopen in 26 minuten. Beide trainingen vinden plaats van 19:00 tot 20:30 uur op de atletiekbaan van AV Oss ’78 op Sportpark de Rusheuvel in Oss. De kosten voor deelname bedragen 59 euro, inclusief video-opnamen en een hartslagtest.

Aanmelden kan per e-mail naar RTTS@avoss78.nl. Vermeld hierbij je naam, woonplaats, telefoonnummer, geboortejaar en voorkeur voor trainingsavond (woensdag of donderdag).
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ruud Scholte 06-37301202.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15015