Datum plaatsing: 29 juli 2021

Ontwerpwedstrijd logo Bokkendonk 2022


Ontwerpwedstrijd logo Bokkendonk 2022


Gestel (Meierijstad): Na een jaar zonder echt carnaval waarbij we in de greep waren van het Coronavirus, gloort aan de horizon het feest der feesten. Het nieuwe motto van het openbare carnaval in Bokkendonk in 2022 is dan ook ‘Bokkendonk gaot los’. Ook dit jaar wil de Fidderaosie Bokkendonk het thema een mooie en herkenbare uitstraling geven in de vorm van een aansprekend logo.

Alle creatieve Bokkendonkers, zowel jong als oud, professional of amateur, worden uitgedaagd om een logo te ontwerpen. Dit ontwerp dient het motto ‘Bokkendonk gaot los’ op een aansprekende manier te verbeelden en het carnavaleske gevoel op te roepen. Van dit ontwerp zullen unieke pins en emblemen worden gemaakt die vanaf Elluf-Elluf te koop worden aangeboden. Verder zal het ontwerp gebruikt worden voor verschillende communicatiedoeleinden. Wie weet zie jij jouw ontwerp straks terug op de website, posters, carnavalskrant en andere plekken in Bokkendonk.

Een onafhankelijke selectiecommissie zal de inzendingen beoordelen. Tijdens het jubileumweekend “Bokkendonk 66 jaor mi mekaor” aankomende november, zal het winnende ontwerp bekend gemaakt worden. Denk jij dat je het motto “Bokkendonk gaot los” kan vertalen in prachtige illustratie, zend jouw ontwerp dan voor 1 september 2021 in naar communicatie@bokkendonk.nl.
Nadere informatie m.b.t. de ontwerpwedstrijd is te vinden op www.Bokkendonk.nl/ontwerpwedstrijd.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

carnaval nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14968