Datum plaatsing: 03 augustus 2021

OLAT Wandeldagen


OLAT Wandeldagen


Sint-Oedenrode (Meierijstad): Wandelsportvereniging OLAT is blij weer een meerdaagse wandelactiviteit te mogen organiseren. Voor de wandelaars een mooie gelegenheid de andere wandelaars weer eens te kunnen ontmoeten. Voor degenen die in de coronatijd aan het wandelen zijn geslagen een mooie kans om ook eens kennis te maken met een georganiseerde wandeltocht. De routes worden uitgepijld en de wandelaars krijgen een routebeschrijving mee. Onderweg richt OLAT rustposten in en voor de langere afstanden is er ook een caférust.

Van vrijdag 6 t/m zondag 8 augustus organiseert wandelsportvereniging OLAT voor de 37e keer de OLAT Wandeldagen. De startlocatie is alle dagen Natuurpoort De Vresselse Hut, Vresselseweg 33, 5491 PA Nijnsel.
Er is voldoende parkeergelegenheid. Op vrijdag gaat de wandelroute richting Son, op zaterdag richting Eerde en op zondag richting Gerwen. De routes gaan merendeels over onverharde paden door natuurgebieden zoals het mooie meanderende Dommeldal en langs akkers en weilanden door het fraaie populierenlandschap waar deze streek zo om bekend is. De omgeving kent verder prachtige natuurgebieden met loof- en naaldbossen, vennen en mooie kleine
heidevelden. We denken daarbij aan de Vresselse bossen, Hazenputten, Moerkuilen, Mosbulten, Oud
Meer. En verder de bossen tussen Son en Best, bij Eerde en bij Stiphout. De deelnemers kunnen 1 dag, 2 dagen of 3 dagen wandelen en hebben daarbij telkens de keuze uit de navolgende afstanden: 10-15-20-25 en 35 km. Er kan worden gestart vanaf 07.00 uur. Voor de uiterste starttijden per afstand kan men de OLAT website raadplegen. Bij online inschrijven (via https://www.olat.nl/actuele- inschrijvingen ) en betalen t/m 4 augustus krijgt men reductie. Daarna kan men nog tijdens de OLAT wandeldagen ter plaatse inschrijven op het startbureau.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15024