Datum plaatsing: 03 augustus 2021

Humbaur aanhanger kopen bij Aanhangwagendirect.nl


Humbaur aanhanger kopen bij Aanhangwagendirect.nl


's-Hertogenbosch (Regionaal): Een Humbaur aanhangwagen is de crème de la crème in de aanhanger wereld. Sinds kort beschikt aanhangwagendirect.nl over een ruim assortiment van de welbekende Humbaur aanhangwagens. Aanhangwagendirect heeft bijvoorbeeld een mooie Humbaur startrailer, Humbaur achterwaartse kipper, Humbaur gesloten aanhanger, Humbaur motortrailer en nog veel meer! In deze blog vertellen we meer over de meest populaire humbaur aanhangers bij aanhangwagendirect.nl. Zo heb jij straks een beter idee wat de voordelen van een Humbaur aanhanger zijn.

Humbaur kiest er bewust voor hun aanhangers alleen in Duitsland te produceren volgens de Duitse kwaliteitsrichtlijnen.

Waarom een Humbaur aanhanger kopen bij Aanhangwagendirect.nl?
Waarom staat een Humbaur aanhanger nu zo hoog aangeschreven in de aanhanger wereld? Humbaur kiest er bewust voor hun aanhangers alleen in Duitsland te produceren volgens de Duitse kwaliteitsrichtlijnen. Aanhangers van Humbaur worden allemaal geproduceerd op dezelfde locatie waardoor de interne lijnen erg kort zijn. Hierdoor kan Humbaur snel en vakkundig feedback meenemen in de productie van hun aanhangwagens. Daarnaast wordt een Humbaur aanhanger geproduceerd met de meest hoogwaardige kwalitatieve materialen. Aanhangwagendirect.nl is dan ook super trots Humbaur aanhangwagens aan te bieden in hun assortiment.

Humbaur bakwagen Startrailer bij aanhangwagendirect.nl
Aanhangwagendirect.nl heeft een ruime voorraad van verschillende bakwagens en heeft daarom nu ook deze uitgebreid met de Humbaur startrailer (Steely). De Steely bakwagen is een ideale aanhanger voor tuin of bouwwerkzaamheden. Deze aanhanger bij aanhangwagendirect.nl heeft een watervaste bodem gemaakt van hout en slaat die een goed figuur in de tuin of bouwplaats. Daarnaast is de Steely voorzien van elegante spansluitingen en houden de achterklep goed en veilig gesloten. Standaard heeft de Steely een softdock rond de kogelkoppeling. Zo blijft de koppeling goed beschermd.

Humbaur mototrailer bij aanhangwagendirect.nl
De zomer is alweer volop begonnen en hoe gaaf is het om met een motortrailer nieuwe gebieden te ontdekken? Aanhangwagendirect.nl biedt nu een prachtige multifunctionele Humbaur motortrailer aan. Deze motortrailer maakt het wel heel gemakkelijk om jouw motor te laden. Door de hydraulisch uitschuifbare laadvloer is er een lage belasting hoek waardoor je eenvoudig jouw voertuig kan laden. De belasting hoek is namelijk 6 graden. Uniek aan deze Humbaur aanhanger bij aanhangwagendirect.nl is de oprijklep die zich aan de achterkant bevindt. In combinatie met de zwenkbare kentekenplaat maakt lossen en laden nog makkelijker.

Humbaur gesloten aanhanger bij aanhangwagendirect.nl
Aanhangwagendirect.nl heeft ook een stabiele en betrouwbare Humbaur gesloten aanhanger. Een gesloten aanhangwagen is ideaal om bijvoorbeeld jouw inboedel veilig en droog van A naar B te vervoeren. De humbaur gesloten aanhanger is erg stabiel doordat het stalen chassis thermisch verzinkt is. Ook mede door de kunststof afdichtingen aan de deur en massieve versterkingen in het dak maakt deze gesloten aanhanger tot een betrouwbare aanhangwagen. Daarnaast kun je door de geïntegreerde lamp ook nog eens makkelijk jouw lading laden en lossen.

Meer weten over het kopen van een Humbaur aanhangwagen bij aanhangwagendirect?
Ben je enthousiast over de mogelijkheden die een Humbaur aanhanger biedt en wil je graag meer informatie? Neem dan nu contact op met aanhangwagendirect.nl. Aanhangwagendirect helpt je graag bij het uitkiezen van de juiste Humbaur aanhanger door middel van een vrijblijvend advies. Wil je graag jouw Humbaur BOVAG laten keuren? Ook dan kun je bij aanhangwagendirect.nl terecht. Je kunt eenvoudig zelf online je afspraak inplannen wanneer het jou uitkomt.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16768