Datum plaatsing: 10 augustus 2021

Zomeravondopenluchtfilm "The Last Right" bij filmhuis Litserborg in Den Dungen


Zomeravondopenluchtfilm "The Last Right" bij filmhuis Litserborg in Den Dungen


Den Dungen (Meierijstad): We mogen gelukkig weer van start. Dus: zin om op een zomeravond heerlijk buiten een film te kijken op groot doek? Dat kan op 4 vrijdagavonden bij het filmhuis in Den Dungen: op het pleintje naast de Litserborg. Haal een drankje bij de bar, installeer je lekker op je zelf meegebrachte stoeltje, relax en geniet van een goede film, terwijl het langzaam donker wordt en de sterren verschijnen. Breng een vest en een dekentje mee voor als het afkoelt. Uiteraard kan er voldoende afstand gehouden worden en maken we het supergezellig.

We draaien:
20 augustus, 21.00 uur: "The last Right"
27 augustus, 21.00 uur "La belle Epoque"
3 september. 20.30 uur: "Corpus Christi"
10 september, 20.30 uur: "1917"

“The Last Right”
De succesvolle advocaat Daniel Murphy (Michiel Huisman) reist vanuit Boston terug naar Ierland voor de begrafenis van zijn moeder. Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden krijgt hij niet alleen de verantwoordelijkheid voor zijn autistische broer Louis, maar ook voor het lichaam van de man die naast hem in het vliegtuig zat.
Aangespoord door zijn broer Louis en de pittige jonge begrafenisondernemer Mary begint hij aan een doldwaze autorit dwars door Ierland om de onbekende man te kunnen begraven, op de hielen gezeten door de politie (Colm Meany). The Last Right is een geestige en hartverwarmende roadmovie waarin twee broers, beiden met hun eigen gebruiksaanwijzing, nader tot elkaar komen. Met een ecologische verantwoorde kartonnen lijkkist met bloemetjesmotief op het dak.

We zien je graag komen.
Toegangsprijs €8,50
Kaartjes zijn te koop aan de kassa van de Litserborg. (info: www.litserborg.nl)
Bij slecht weer wordt de film in de grote zaal vertoond.
Ben er op tijd bij want vol is vol.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28309