Datum plaatsing: 12 augustus 2021

Oeverloos Theaterroute zoekt vrijwilligers


Oeverloos Theaterroute zoekt vrijwilligers


Oss (Oss): Van 9 tot en met 12 september vindt Oeverloos Theaterroute 2021 plaats op het Brabantse ‘eiland’ Keent, waar bezoekers een bijzonder mooie wandelroute afleggen. De theaterbeleving komt steeds dichterbij en de organisatie is nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om het evenement in goede banen te leiden.

Er wordt hulp gezocht in allerlei soorten en maten. Van hand- en spandiensten en hulp backstage tot het begeleiden van de bezoekers. Iedereen die zich wil aanmelden kan contact opnemen door een mailtje te sturen naar productie@osscultureel.nl.

Coronaproof
Oeverloos Theaterroute is zeer geschikt om flexibel mee te bewegen met de maatregelen omtrent het coronavirus. Tijdens de voorstellingen in de buitenlucht is er voor iedereen alle ruimte om zich te houden aan de op dat moment geldende maatregelen.

Oeverloos Theaterroute
Iedere twee jaar vindt Oeverloos Theaterroute plaats op een andere plek langs de dijken van de maas, die meer dan 40 km lang door de gemeente Oss loopt. De theaterbeleving is voor jong en oud en zet zich in voor lokaal cultureel talent. Oeverloos is geďnspireerd op lokale verhalen die op verschillende plekken worden uitgebeeld door toneel, muziek, dans en beeldende kunst. Het verhaal van de route staat dit jaar in het teken van Keent, waar de inwoners leven met de voortdurende dreiging van water. Na afloop van de route kunnen bezoekers, onder het genot van een drankje en plaatselijk hapje, genieten van de optredens van regionale talenten en een expositie van Keentse kunstenaars.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31514