Datum plaatsing: 15 augustus 2021

De Bossche Kermis gaat door!


De Bossche Kermis gaat door!


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Van 20 tot en met 29 augustus strijkt de Bossche Kermis, net als vorig jaar, weer neer op het terrein van de Brabanthallen. Het gaat Buro de Kermisgids weer lukken om veilige kermissen neer te zetten, waar anderhalve meter geen probleem hoeft te zijn.

Veilige 1,5 meter kermis
De kermis wordt ruim opgezet, zodat er voldoende ruimte is om anderhalve meter afstand te houden. De Bossche Kermis bij de Brabanthallen heeft één ingang. Hier worden de bezoekers geteld. Bij 1.500 bezoekers is het kermisterrein vol. Bij de ingang wordt dan een wachtrij gemaakt, zodat zij op 1,5 meter afstand kunnen wachten. Ook houden sfeerbeheerders de loopstromen in de gaten.

Prikkelarm
Denk je aan de kermis. Dan denk je aan een zee van prikkels. Veel beweging, veel geluid en veel knipperende lichtjes. In ’s-Hertogenbosch willen we dat iedereen van de kermis kan genieten. Op dinsdag 24 augustus is er daarom tussen 13.00 tot 15.00 uur een prikkelarm kermismoment.

Openingstijden Bossche Kermis
Vrijdag en zaterdag: 13.00 - 00.00 uur
Zondag t/m donderdag: 13.00 - 23.00 uur

Parkeren
Rond het kermisterrein van de Bossche Kermis zijn extra (onbewaakte) fietsenstallingen. Bij de Brabanthallen kan voor €5,00 euro geparkeerd worden. Let op: dit kan alleen betaald worden met de pinpas.

Kijk voor meer informatie op: www.kermisdenbosch.nl.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12430