Datum plaatsing: 24 augustus 2021

Speciale edities Hoessenbosch verovert festivalharten


Speciale edities Hoessenbosch verovert festivalharten


Berghem (Oss): De Berghemse bossen staan ondanks de nieuwe maatregelen op vrijdag 3 en zaterdag 4 september toch in het teken van het Hoessenbosch Festival. Dat het originele programma daarvoor compleet omgegooid moest worden, weerhield de organisatie er niet van om er met de nodige creativiteit en flink wat lef toch voor te gaan. Op beide avonden staat er zowel een HBF Mainstage als een HBF Harder Styles op het programma. Met daarnaast op zaterdagmiddag een HBF familiemiddag. Je leest het goed: steeds 2 evenementen, elk met een aparte ingang voor maximaal 750 personen. De kaartverkoop voor deze speciale edities start op maandag 23 augustus om 11.00 uur op de website van het Hoessenbosch Festival.

Iedereen die al een kaartje in bezit heeft voor de originele editie, kan deze alsnog gebruiken als toegang voor HBF 2022. Die schuiven allemaal door. Het betekent dat er voor deze speciale edities opnieuw tickets gekocht kunnen worden. Voor €29,50 koop je een los ticket voor de vrijdag- of zaterdagavond – er worden geen combitickets verkocht - en voor €7,50 een familiedagticket.

Zo zien de speciale edities eruit
Op het HBF Mainstage zie je de artiesten Mooi Wark, Wilbert Pigmans, Sjieke Bazen en Dj Menno op de vrijdagavond en Jannes, Crazy Little Things, Beatcrooks en wederom Dj Menno op zaterdagavond. Zoals de naam al doet vermoeden vindt alles plaats in de welbekende arena ofwel het hoofdpodium. Even verderop op de plek waar de harde bassen klinken, regeert hardstyle. Met Twisted, Daani, Altijd Larstig & Rob Gasd’op en Darkraver op vrijdag en Plug ’n Play, Reload-r, Outsiders en J.D.A. op de zaterdag.

Familiemiddag
Ook de familiedag op zaterdag 5 september gaat door. Het bos biedt die middag toegang voor 750 personen, waaronder kinderen en hun familieleden. Zij kunnen naast de leukste spelletjes – ooit een mega Jenga gedaan?! - rekenen op een fantastisch programma. Verdeeld over twee festivalterreinen treden bijna alle Voice finalisten op van de afgelopen twee jaar, zoals Dax, Bente en natuurlijk Emma. Maar ook Iris & Bodine van We Want More en Lois Beekhuizen en Noa Zwan van GTST zijn er.

Handig om te weten
Op maandag 23 augustus om 11.00 uur gaan de lijnen open voor zowel HBF Mainstage, HBF Harder Styles als HBF familiemiddag. De organisatie adviseert om op tijd klaar te zitten voor de aankoop op hoessenboschfestival.nl. Op de evenementendagen zelf zal iedereen van 12 jaar of ouder bij de ingang gevraagd worden naar een vaccinatie-, herstel-, of negatief testbewijs. Dat kan via de CoronaCheck app waar een QR code kan worden opgevraagd bij volledige vaccinatie, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag die door de officiële testen-voor-toegang instantie is aangevraagd en uitgevoerd en niet ouder is dan 24 uur. Tot slot is het belangrijk om te weten dat de organisatie vanwege de strakke afspraken met leveranciers geen refund kan geven voor de tickets van deze speciale edities, mocht er onverhoopt toch nieuwe maatregelen of een lockdown worden afgekondigd.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16589