Datum plaatsing: 04 september 2021

Nieuwe editie Walk&Talk 


Nieuwe editie Walk&Talk 


Oss (Oss): Bij Bibliotheek Oss is dinsdag 7 september weer een nieuwe editie van Walk&Talk. Dit is een maandelijkse netwerkbijeenkomst speciaal voor werkzoekenden. 

Bibliotheek Oss houdt Walk&Talk al sinds januari 2018. Elke eerste dinsdag van de maand komen werkzoekenden bij elkaar om te netwerken. Vroeger bestond solliciteren vooral uit het schrijven van sollicitatiebrieven. Tegenwoordig ligt het accent vooral op het maken van contacten. 

Bij Walk&Talk is er elke keer een gastspreker. Op 7 september zijn Tamara de Jong en Femke Prince te gast. Tamara werkt bij Galant Vrijwilligersnetwerk en Femke bij ONS Welzijn Oss. Tijdens deze Walk&Talk zullen zij het belang van vrijwilligerswerk naar voren halen. Denk hierbij aan het creëren van ervaring, zelfvertrouwen en netwerken. Eventuele tegenstrijdigheden met het uitvoeren van vrijwilligerswerk en de invloed hiervan op een uitkering wordt ook uitgelegd en besproken. Hierdoor vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt!

Walk&Talk is van 10.00 tot 12.00 uur. Deelname is gratis. Vooraf aanmelden is gewenst. Dat kan via gs@nobb.nl.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28699