Datum plaatsing: 06 september 2021

Speciale editie “De 10 van Berghem”


Speciale editie “De 10 van Berghem”


Berghem (Oss): Het traditionele hardloopevenement "De 10 van Berghem" zal dit jaar op een speciale manier plaatsvinden. Vanwege corona heeft de organisatie een creatieve oplossing bedacht waardoor hardlopers toch mee kunnen doen in wedstrijdverband.

In samenwerking met de organisatie van de SNS Oss City Run wordt een Strava challenge gehouden.
Wat houdt dit in?

- Vanaf 8 september kunnen deelnemers zich aanmelden voor deze challenge via de facebookpagina of website van SNS Oss City Run.
- Van 10 t/m 16 september 20.00 uur kan iedereen op eigen gelegenheid het uitgezette parcours lopen, gekoppeld aan de Strava groep.
- Het parcours is een ronde van 5 km in Berghem en wordt met pijlen uitgezet. Het exacte parcours wordt later bekend gemaakt.
- Je kan kiezen om 5 km (1 ronde) of 10 km (2 ronden) te lopen.
- De tijden worden automatisch centraal geregistreerd binnen Strava en aan de hand daarvan zal de uitslag bepaald worden.
- Je dient te beschikken over een smartphone/watch met Strava app.
- Deelname is gratis en er is een leuke prijs voor de beste 3 heren en dames.
- Het vindt plaats op de openbare weg en zonder wegafzettingen. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor hun veiligheid en dienen de verkeersregels in acht te nemen.

Deze virtuele wedstijd is natuurlijk een mooie voorbereiding op de SNS Oss City Run van 3 oktober aanstaande. Vanaf 8 september is nadere informatie beschikbaar op de website en facebookpagina van SNS Oss
City Run.

We hopen op een goede opkomst!

Organisatie “De 10 van Berghem”Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17560