Datum plaatsing: 08 september 2021

Tai Chi en Qigong in Oss


Tai Chi en Qigong in Oss


Oss (Oss): Het Tai Chi Centrum begint na een onderbreking van enkele jaren vol enthousiasme weer opnieuw met het lesgeven in Tai Chi en Qigong. Tai Chi (eigenlijk: taijiquan) is een eeuwenoude Chinese bewegingsleer gericht op het positief be´nvloeden van de gezondheid en het stimuleren van de eigen energie-circulatie. Qigong betekent letterlijk: energiewerk. Beiden kunnen niet los van elkaar worden gezien.

Veel mensen hebben wel eens een documentaire gezien over China waarin Chinezen ĺs ochtends oefenen in parken en op pleinen. Ze voeren dan groepsgewijs in vaste patronen langzame en harmonieuze bewegingen uit. Ademhaling, ontspanning en energie staan centraal in deze oefeningen. Tai Chi en Qigong zijn laagdrempelig, niet competitiegericht en daarmee toegankelijk voor iedereen.

De Basiscursussen in Oss worden verzorgd door de ervaren docenten Peter Vrehen en Ester Faassen, die met veel plezier een hoge kwaliteit in hun lessen nastreven. Daarnaast geeft het Tai Chi Centrum workshops voor bedrijven en
organisaties en ook personal trainingen. Op dinsdagavond, m.i.v. 14 september, wordt er les gegeven in de Muzelinck in Oss en ook op woensdagochtend, m.i.v. 15 september) op dezelfde locatie.

Ben je ge´nteresseerd geraakt in deze leuke Oosterse bewegingskunst? Neem dan gerust contact met ons op voor een gratis proefles! Kijk voor meer informatie op onze website www.taichicentrum.nl en op Facebook of bel ons op 06-43205797. Je bent van harte welkom!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14624