Datum plaatsing: 12 september 2021

Inspiratiemiddag in bibliotheek HUIS73


Inspiratiemiddag in bibliotheek HUIS73


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): De hobbels van een debutant
18 september 14.00 – 15.30 uur

Van een schoenendoos vol foto’s naar een boek over je geschiedenis
Het bijwonen van een schrijfcafé, een schrijfvakantie, een schrijfopleiding, een cursus proza bij de Schrijversvakschool. Dit waren voor Koosje de Leeuw prikkels om te komen tot het schrijven van haar boek: Een te grote jas. Haar boek kwam in onlangs uit en leverde veel enthousiaste reacties op. Het neemt je mee terug in je verleden. In haar geval, de jaren 50 en 60.

Met veel plezier kijkt ze terug op deze bijzondere periode. Op deze middag neemt ze je stapsgewijs mee in het proces van idee naar het uitbrengen van een boek in eigen beheer. Ze vertelt wat ze tegenkwam aan hobbels maar ook over de vele glimlachmomenten.

Wil je ook op schrijfpad?
Denk je er ook wel aan om voor jezelf, je kinderen of kleinkinderen je geschiedenis aan het papier toe te vertrouwen? Maar zijn de eerste stappen moeilijk? Of denk je verder aan het uitbrengen van een boek in eigen beheer? Laat je dan deze middag inspireren!

Deze middag is ook tekstredacteur Lia Hesemans aanwezig. Ze begeleidt o.a. schrijvers die hun levensverhaal op papier willen toevertrouwen.

Inschrijven kan via de website.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31816