Datum plaatsing: 12 september 2021 - Laatst gewijzigd: 12-09-2021 15:52:38

Roy Geers opnieuw lijsttrekker voor Rosmalens Belang


Roy Geers opnieuw lijsttrekker voor Rosmalens Belang


Regio ('s Hertogenbosch): Op donderdag 9 september 2021 is Roy Geers herkozen als lijsttrekker voor de partij bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Roy Geers heeft in de afgelopen jaren als wethouder Wonen, Ruimtelijke Ordening en Participatie in de gemeente s-Hertogenbosch laten zien door te pakken op tal van dossiers en opgaves die voor onze inwoners van belang zijn. Dat is onder andere te zien door de vele bouwplaatsen en hijskranen die overal te zien zijn. En dat altijd met oog voor wijk en dorp. Door het bestuur van Rosmalens Belang is Roy Geers dan ook voorgedragen als lijsttrekker op de algemene ledenvergadering. Daar is Roy Geers unaniem herkozen als lijsttrekker.

Bestuursvoorzitter Felix van den Nieuwendijk: We kennen Roy Geers als een harde werker en een doorzetter met veel vakkennis. Hij was afgelopen de juiste man op de juiste plek. Wij zien hem derhalve als de juiste persoon als lijstrekker voor Rosmalens Belang bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Roy Geers is sinds 2012 politiek betrokken en had een duidelijke visie. Elk dorp en elke wijk behoort zijn eigen karakter te behouden en te versterken. Door de inzet van Rosmalens Belang is Rosmalen een stadsdeel geworden met een eigen identiteit. En zo ook Nuland en Vinkel. Met die visie is Roy Geers sinds 2015 raadslid en sinds 2018 wethouder namens Rosmalens Belang en zet hij zich in voor een sterke stad en leefbare wijken en dorpen.

De gemeenteraadsverkiezingen zijn op woensdag 16 maart 2022. Tot die tijd werkt het bestuur samen met Roy Geers, en vele andere leden, aan een herkenbaar verkiezingsprogramma om onze wijken en dorpen nog mooier te maken.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13925