Datum plaatsing: 19 september 2021

Filmhuis Berlicum gaat weer draaien!


Filmhuis Berlicum gaat weer draaien!


Berlicum (Meierijstad): Na een veel te lange coronapauze hervat Filmhuis Berlicum op 30 september haar voorstellingen. Hopelijk weet de groeiende groep filmliefhebbers de weg naar de betere film weer te vinden. Niet op de laatste plaats vanwege de bijzondere ambiance waarin filmhuis Berlicum presenteert, met na afloop een drankje en een hapje toe. En dat alles voor de prijs van € 8,50 per persoon.

Donderdag 30 september wordt de bekroonde Italiaanse film Perfetti Sconosciuti om 20.00 uur vertoond in de Beneluxzaal van den Durpherd.

Een getrouwd stel van rond de 40 nodigt 3 andere stellen voor een dineetje uit, de meesten kennen elkaar al sinds hun jeugd. Ter sprake komt dat ze elkaar vertrouwen en niets te verbergen hebben. Lukt het ze –als een soort spelletje- om tijdens het etentje elk gesprek met luidspreker aan te beantwoorden en elk mailtje, sms'je of appje hardop voor te lezen en te beantwoorden? Niemand durft te erkennen dit een minder goed idee te vinden en schoorvoetend gaat iedereen akkoord. Maar wat bij de pasta nog een leuk spelletje tussen vrienden lijkt te zijn, ontwikkelt zich tijdens het vleesgerecht en de tiramisu tot een pijnlijk gebeuren. Het wordt duidelijk hoe weinig ze eigenlijk van elkaar weten, zelfs van de eigen partner..Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16745