Datum plaatsing: 13 september 2021

Korloo 1 - Fortuna


Korloo 1 - Fortuna


Loosbroek (Bernheze): Zondag 12 september speelde Korloo 1 haar eerste wedstrijd van de competitie. De tegenstander was Fortuna uit Hernen.

Na een lange pauze van het spelen van wedstrijden mochten de dames van Korloo 1 eindelijk weer aan de bak. Het team is opgefrist met een aantal nieuwe speelsters en een nieuwe coach. Met veel energie en motivatie gingen we van start. We begonnen de wedstrijd met een doorloopbal van de Pupil van de week. Deze week was Noor de pupil, die de doorloopbal scoorde!

Vervolgens gingen we van start. De eerste minuten was het voor beide partijen zoeken en het duurde even voordat de goede kansen werden benut. Korloo opende de score met een kort schot, waarop Fortuna direct een antwoord had. De eerste helft waren beide partijen aan elkaar gewaagd. De dames gingen de rust in met een gelijkstand van 2-2.

Na de rust verliep het spel van Korloo beter en werden de kansen benut. Dit resulteerde in een stand van 6-3 in het voordeel van Korloo. Met nog 5 minuten op de klok kwam Fortuna nog erg dichtbijÖ Het scorebord stond op 6-5 met nog 2 minuten spelen. Uiteindelijk hebben we de laatste minuten goed kunnen uitspelen. De scheidsrechter floot af bij een stand van 8-5 in het voordeel van Korloo.

De eerste punten zijn dus binnen! Volgende week zondag staat SVO op het programma. We spelen om 13:15 in Ooij.

Ook Korloo 2 heeft het eerste punt binnen na gelijkspel van 4-4 tegen BMC.


Pupil van de week

Op 12 september was ik pupil van de week bij Korloo. Het was erg leuk. Voor de wedstrijd begon deed ik mee met de warming-up en het oefenen van een doorloopbal. Bij de start van de wedstrijd mocht ik openen met een
doorloopbal, gelukkig scoorde ik ook nog. De scheidsrechter gaf mij iets lekkers en een bidon met alle namen van de speelsters erop, superleuk. De wedstrijd was spannend om te kijken en mooi om te zien. Gelukkig won Korloo met 8-5. Bedankt voor deze leuke ervaring.

Groetjes Noor.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14176