Datum plaatsing: 17 september 2021

Lovende reacties voor Oeverloos Theaterroute


Lovende reacties voor Oeverloos Theaterroute


Keent (Oss): Van 9 tot en met 12 september vond het tweejaarlijkse Oeverloos Theaterroute plaats. Na Demen, Oijen en Megen speelde het evenement zich dit jaar af op het Brabantse ‘eiland’ Keent, met de natuur en de Maas als indrukwekkend decor.

De ruim 1,5 uur durende route werd wel 20 keer afgelegd door een groep van 60 bezoekers. De wandelende toeschouwers volgden het Balgoyse meisje Lot, dat door de verschillende scènes op zoek ging naar verhalen over haar Keentse vader. Op verschillende plekken beleefden de bezoekers een onderdeel van de voorstelling, uitgebeeld door meer dan 90 spelers, dansers en musici. Wel 9 professionele kunstenaars waren deze editie verantwoordelijk voor de totstandkoming van Oeverloos Theaterroute. Daarnaast werden onder andere het decor, de kostuums en de organisatie gerealiseerd in samenwerking met vele vrijwilligers.

Onder het genot van een drankje en een plaatselijk hapje ontving de organisatie na afloop niets dan lovende reacties van de bezoekers op het festivalplein. Met zo’n 1200 enthousiaste bezoekers verspreid over vier dagen werd Oeverloos Theaterroute succesvol tot een eind gebracht en kan Stichting Oss Cultureel uitkijken naar de editie van 2023.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28444