Datum plaatsing: 21 september 2021

Kinderboek van Roos Driessen uit Rosmalen uitgebracht


Kinderboek van Roos Driessen uit Rosmalen uitgebracht


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Op vrijdag 17 september is het nieuwe boek 'Het leven van de onzichtbare man' van Roos Driessen verschenen. Dit kinderboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

De onzichtbare man is een avontuurlijke man en onderzoekt mysteries. Hij maakt veel avonturen mee, ook met andere onzichtbare mannen en vrouwen. Van een ontploffende planeet tot het opnieuw opbouwen ervan. De onzichtbare man heeft in het verhaal de liefde van zijn leven gevonden. Hij komt er achter dat je samen veel sterker bent dan alleen. Een gevaarlijke schaduw trok over zijn planeet... Ondertussen was zijn dochter aan een gevaarlijke missie begonnen - de missie om onzichtbaar te worden. Zou het haar lukken?

Over de auteur
Dit is het eerste boek van Roos. Ze is een creatief meisje vol fantasie en avontuurlijke ideeën. Ze is 8 jaar en ze vindt het leuk om te lezen. Ze zit in groep 6 en geniet van het leren. Ze houdt van spelletjes en zit bij de scouting. Ze houdt ook heel erg van knutselen, van spelen met vriendinnetjes, van haar knuffels en van tekenen. Haar plan is om nog veel meer boeken te gaan schrijven.

Boekgegevens
Titel: Het leven van de onzichtbare man
Auteur: Roos Driessen
Verschijningsdatum: 17-09-2021
Aantal pagina's: 42
ISBN: 9789464317855
Geïllustreerd: ja
Verkoopprijs: EUR 15,50
Uitvoering Paperback

* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28049