Datum plaatsing: 21 september 2021

Tweede verdachte vechtpartij Heischeutstraat Oss gezocht


Tweede verdachte vechtpartij Heischeutstraat Oss gezocht


Oss (Oss): Zondagavond raakte een 33-jarige man gewond na een vechtpartij waarbij mogelijk gestoken is aan de Heischeutstraat. Een 35-jarige vrouw is aangehouden. Naar een tweede verdachte wordt nog gezocht.

Afzetlint
Rond 18.15 uur liep een burenruzie uit de hand. Toen een partij aan de deur ging bij de andere partij om verhaal te halen mengde plots een derde persoon zich in het verhaal. Hierop ontstond een vechtpartij waarbij de man vermoedelijk gewond raakte door een steekvoorwerp aan zijn hoofd. Het slachtoffer raakte gelukkig niet ernstig gewond, wel werd hij voor medische behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Onderzoek
Diezelfde avond hielden we een 35-jarige vrouw uit Nieuwegein aan, haar rol wordt verder onderzocht. We zijn nog op zoek naar een tweede verdachte die ook betrokken was bij de vechtpartij. Na gesprekken met buurtbewoners en getuigen is nog steeds niet duidelijk wie de tweede verdachte is. We zijn op zoek naar een licht getinte man met een spitse baard van ongeveer 25 jaar oud en 1.70 m lang. Hij droeg een grijze hoodie en een blauwe spijkerbroek. Ben of ken jij de verdachte? Laat het ons dan weten. Ook als u andere belangrijke informatie heeft dan horen we dat uiteraard graag. Neem contact met ons op via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000. Uw tip blijft dan ook echt anoniem.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.22701