Datum plaatsing: 26 september 2021

Politie zoekt drietal op scooter voor beroving


Politie zoekt drietal op scooter voor beroving


Oss (Oss): De politie is op zoek naar drie jongens die verantwoordelijk zijn voor een gewelddadige beroving op de Nieuwe Hescheweg in de nacht van vrijdag op zaterdag. Een 16-jarige jongen uit Nistelrode werd geslagen en van zijn portemonnee en telefoon beroofd. Wie weet wie ze zijn?

Het slachtoffer fietste zaterdag 18 september rond 01.15 uur met twee meisjes over de Nieuwe Hescheweg komende vanuit Oss en rijdend in de richting van Heesch. Zij werden meerdere malen voorbij gereden door een scooter met hierop drie personen. Hierbij werd de jongen al enkele malen aangetikt door een stok die door een van de bijrijders van de scooter werd vastgehouden.

Zo’n 50 meter voor de rotonde, waar de weg overgaat in de Osseweg, stopte de scooter en hebben de drie personen de fietsers tegengehouden. De jongen werd hierop door de drie aangevallen, waarbij hij flinke klappen te verduren kreeg. Daarbij werd onder andere zijn telefoon gestolen. De drie verdachten zijn weggereden in de richting van Oss. De jongen hield een pijnlijke ellenboog en knie over aan de mishandeling. De twee meisjes werden door de daders met rust gelaten.

Slachtoffer en getuigen kunnen maar een summier signalement van de daders geven. Ze spreken over jongens tussen de 15 en 18 jaar oud, die mogelijk een trainingspak droegen. Ze reden op een mogelijk wat oudere scooter. Opvallend was natuurlijk dat het drietal samen op één scooter zat. Dat kan mensen zijn opgevallen. Misschien doen ze dat vaker en heb je een vermoeden wie het zouden kunnen zijn? Heb je informatie over de daders of andere info die ons kan helpen hen te vinden? Neem dan meteen contact op met de districtsrecherche in Den Bosch via het politienummer 0900-8844. Tippen kan ook via de opsporingstiplijn, 0800-6070 of eventueel anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.24033