Datum plaatsing: 27 september 2021

Voorpremière Scapino Ballet Rotterdam in De Lievekamp


Voorpremière Scapino Ballet Rotterdam in De Lievekamp


Oss (Oss): Dansgezelschap Scapino Ballet Rotterdam gaat dit theaterseizoen toeren met haar nieuwste voorstelling Casablanca met choreografieën van Ed Wubbe. De voorpremière van Casablanca vindt plaats in theater De Lievekamp op donderdag 14 oktober.

Het Scapino Ballet Rotterdam bestaat dit theaterseizoen 75 jaar en is daarmee het oudste gezelschap van Nederland. Met onder meer haar nieuwste voorstelling Casablanca wordt dit bijzondere jubileum gevierd. Choreograaf en artistiek directeur Ed Wubbe liet zich hiervoor inspireren door de gelijknamige filmklassieker uit 1941. Het thema van Casablanca is een verhaal over de vluchtelingenproblematiek. Ed Wubbe creëert een fantasievolle, theatrale
wereld, waar grenzen tussen goed en kwaad vervagen. Universele thema's als heldenmoed en opoffering, maar tegelijkertijd ook humor, cynisme en romantiek wisselen elkaar af. De show in De Lievekamp heeft een speciaal tintje; het is namelijk de voorpremière. Voorafgaand aan de voorstelling om 19.15 uur vindt er een gratis inleiding plaats.

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor Casablanca van Scapino Ballet Rotterdam op donderdag 14 oktober om 20.15 uur in de Grote Zaal van De Lievekamp, zijn vanaf € 12,50 (excl. € 1,25 ticketfee) te koop via www.lievekamp.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16018