Datum plaatsing: 01 oktober 2021

Yogaplaza Oss en De Lievekamp presenteren De mat op!


Yogaplaza Oss en De Lievekamp presenteren De mat op!


Oss (Oss): Yogaplaza Oss en theater De Lievekamp slaan de handen ineen voor een speciale theaterbeleving. Op zondag 24 oktober vindt er voor het eerst een yogales plaats in theater De Lievekamp onder begeleiding van live pianomuziek.
Een unieke ervaring: yoga in het theater, onder begeleiding van live pianomuziek!

Ervaren yogadocente Judith Zieltjens geeft een speciale yogales waarin verschillende yogavormen worden afgewisseld. De yogamiddag wordt muzikaal begeleid door pianiste Ellen Mol. Ook bezoekers zonder yoga-ervaring zijn van harte welkom. Er komt een aantal staande oefeningen voorbij, maar ook zittende en liggende oefeningen. De houdingen zijn geschikt voor mensen met een gezond fysiek gestel. Uiteraard start de les met een meditatie en eindigt deze met een liggende ontspanning om weg te dromen bij de prachtige pianomuziek.

Benodigdheden
Elke deelnemer heeft een yogamat nodig; het is daarom aan te raden om een eigen yogamat mee te nemen. Bij het bestellen van een ticket is het ook mogelijk om een yogamat te huren ŕ € 5,00. Een deken en eventueel een kussen om op te zitten, wordt aangeraden, maar is niet noodzakelijk. In het theater zijn geen kleedkamers geopend, dus het is raadzaam om thuis al makkelijk zittende kleding aan te trekken. Yoga wordt gedaan op blote voeten, dus speciale schoenen zijn niet nodig.

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor De mat op! op zondag 24 oktober om 14.30 uur in de Rabo Zaal van De Lievekamp zijn voor € 25,00 (excl. € 1,25 ticketfee) te koop via www.lievekamp.nl.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14017