Datum plaatsing: 30 september 2021

Toneelvereniging Internos start als eerste na Corona bij de Lievekamp met maar liefst 3 toneelvoorstellingen!


Toneelvereniging Internos start als eerste na Corona bij de Lievekamp met maar liefst 3 toneelvoorstellingen!


Oss (Oss): Op vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober spelen we om 21.00 uur, in de kleine zaal (beide avonden) de thriller
'Bloedrozen'.

Al weken wordt Marie-Louise geteisterd door anonieme telefoontjes. Als ze opneemt dan hoort ze niets. Dit gaat zo al weken achter elkaar door. Tot op een geven moment een verdraaide stem haar een vraag stelt. Een vraag die haar leven compleet op zijn kop zet. Niets zal meer zijn zoals het was. Wie is er nog te vertrouwen? Haar man? Haar vrienden? Haar familie? Ze komt in een achtbaan van emoties terecht. Angst, wantrouwen, woede, onzekerheden nemen controle over haar en haar leven. En wat is dat toch met al die rozen? Iedere keer wanneer er iemand een roos krijgt dan gebeurt er iets mysterieus.

Deze voorstelling is door corona 3 keer uitgesteld en we staan met z’n allen te popelen van ongeduld om
met deze thriller het publiek op het puntje van haar stoel te laten zitten.

Op zaterdag 16 oktober om 19.00 uur spelen we (tussendoor, ook in de kleine zaal) met een nieuwe groep jongeren, de voorstelling: Girls
Internos kijkt naar de toekomst en de toekomst is natuurlijk voor onze jeugd. Daarom zijn wij met behulp van een speciale subsidie vanuit de Gemeente Oss en in nauwe samenwerking met de Lievekamp een jeugdgroep gestart.
11 enthousiaste jongeren hebben zich hier voor opgegeven. De voorstelling heeft de titel ‘Girls’ gekregen en de jonge spelers hebben zelf mee mogen bepalen waar de voorstelling over moet gaan. Hun ideeën zijn door schrijver en regisseur Rob van Vliet, verwerkt tot een spannende thriller, waarin de gevaren van internet wel heel letterlijk op het toneel worden gebracht. Rob wordt in deze productie bijgestaan door recent afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, Aniek Konings.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de leefwereld van jongeren van deze tijd? Kom ze dan aanmoedigen door een kaartje te bestellen via de Lievekamp.

Beide voorstellingen, Bloedrozen en Girls, zijn los van elkaar te bewonderen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14811