Datum plaatsing: 30 september 2021

Vrijwilligers voor Mariaoord gevraagd


Vrijwilligers voor Mariaoord gevraagd


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Door ziektes en overlijden wordt het groepje kerkvrijwilligers klein. De vrijwilligers zijn bijna allemaal tussen 75 en 85 jaar, enkele uitgezonderd, dus de kans is groot dat hier in korte tijd weer mensen uitvallen.

Iedere zondag is er een kerkdienst in Mariaoord. De vrijwilligers halen de bewoners van de afdeling op, en worden na de dienst weer teruggebracht. Het is voor de bewoners fijn dat ze naar de kerk kunnen op deze manier, maar ook het contact met de vrijwilligers is heel belangrijk. Mocht u niets met de kerk hebben, maar toch willen helpen, dan kunt u tijdens de dienst gebruik maken van het restaurant om gratis een kopje koffie of thee te drinken.

Wilt u graag zingen? Er is ook een koortje dat twee keer in de maand de dienst verzorgt en dat wel wat steun kan gebruiken. Repeteren wordt een half uur voor de dienst gedaan.
Een koster/lector zou ook welkom zijn.

Dit alles hoeft niet iedere zondag. Als u één keer in de maand zou komen, zouden de bewoners al gered zijn. Ook is er onkostenvergoeding voor wie de afstand wat ver is.

Mocht u interesse hebben in één van bovenstaande functies, bel dan naar Geert Maas 06-52609485 of neem contact op per e-mail: g.maas@vivent.nl
Doen! Het is zo’n dankbaar werk.


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31309