Datum plaatsing: 02 oktober 2021

MSD’ers steken hun handen weer uit de mouwen


MSD’ers steken hun handen weer uit de mouwen


Oss (Oss): Onder het motto ‘Handen uit de Mouwen’ bieden medewerkers van MSD komende maand opnieuw een helpende hand aan goede doelen en projecten in en rondom de locaties van MSD in Oss.

Handen uit de Mouwen is het jaarlijks terugkerende vrijwilligersproject van MSD. Elk jaar gaan honderden medewerkers in werktijd een dag klussen of organiseren een dagje uit voor mensen die dat zelf niet meer kunnen. MSD regelt alle activiteiten en neemt ook alle kosten voor haar rekening.

‘Met dit project geven we invulling aan onze lokale maatschappelijke betrokkenheid’, zegt algemeen directeur Ben Lucas van MSD. ‘Met hun dagelijkse werk leveren onze collega’s al een bijdrage aan een gezondere wereld, maar MSD wil ook een goede buur zijn voor de omgeving. Ik ben er trots op dat onze collega’s met zoveel enthousiasme meedoen’.

Op 4 oktober krijgt de Boswachter van Natuurgebied De Maashorst bij Schaijk hulp van collega’s van MSD in Oss. Zij gaan helpen met onderhoudswerkzaamheden aan het bos, zitbanken en speelplekken.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31825