Datum plaatsing: 30 september 2021

Nieuwe editie Walk&Talk 


Nieuwe editie Walk&Talk 


Oss (Oss): Bij Bibliotheek Oss is dinsdag 5 oktober weer een nieuwe editie van Walk&Talk. Dit is een maandelijkse netwerkbijeenkomst speciaal voor werkzoekenden. 

Bibliotheek Oss houdt Walk&Talk al sinds januari 2018. Elke eerste dinsdag van de maand komen werkzoekenden bij elkaar om te netwerken. Vroeger bestond solliciteren vooral uit het schrijven van sollicitatiebrieven. Tegenwoordig ligt het accent vooral op het maken van contacten. 

Bij Walk&Talk is er elke keer een gastspreker. Op 5 oktober is Richard van Ommen te gast. Richard is directeur bij de Talentencampus te Oss. De Talentencampus Regio Oss is een intermediair met een groot netwerk en ondersteunende faciliteiten, zoals gebouwen en vaste samenwerkingspartners. De doelstelling is om talent te vinden en te binden aan
ondernemers, onderwijs en overheid. In die verbinding staat het TALENT centraal. Zij zorgen dus voor een betere aansluiting van talent op de arbeidsmarkt. Hoe zij dat doen komt Richard jullie vertellen! Ook zal er de nodige aandacht gegeven worden aan de Talentenbeurs die de volgende dag plaatsvindt in de Rusheuvel te Oss.

Walk&Talk is op dinsdag 5 oktober van 10.00 tot 12.00 uur. Deelname is gratis. Voorafaanmelden is nodig en kan via: www.nobb.nl/activiteiten.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30844