Datum plaatsing: 02 oktober 2021

Knotsgekke Hobby- en Kaartendagen eindelijk weer in Den Bosch


Knotsgekke Hobby- en Kaartendagen eindelijk weer in Den Bosch


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Na 1,5 jaar vinden de Knotsgekke Hobby- en Kaartendagen eindelijk weer plaats van donderdag 7 tot en met zaterdag 9 oktober in de Brabanthallen. Na twee keer te zijn verplaatst door alle beperkende maatregelen in verband met Corona, kunnen alle creatievelingen met o.a. de hobby; kaartenmaken of scrappen eindelijk weer naar hun favoriete evenement.

Er is niets leuker dan uren struinen langs alle kramen met heel veel nieuwe materialen en producten en daardoor op de hoogte te blijven van de laatste creatieve trends! Daarnaast zijn er tal van gezellige workshops waar men aan deel kan nemen.

De organisatie merkt al goed dat er al 18 maanden geen evenement is geweest, want de online kaartverkoop loopt al veel beter dan normaal gesproken een week voordat het evenement plaatsvindt. Ondanks dat men gevaccineerd moet zijn of een negatieve toegangstest moet kunnen laten zien. Bezoekers hebben dat er graag voor over om weer lekker te kunnen shoppen en ook de leveranciers “live” te kunnen spreken en vragen te stellen.

Praktische informatie
De Knotsgekke Hobby- en Kaartendagen zijn dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 8,00 p.p. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Kaarten zijn alleen online verkrijgbaar via de website. Er rijden pendelbussen tussen het NS Centraal Station en de Brabanthallen voor slecht € 2,00 p.p. (retour). Kijk voor de
deelnemerslijst, leuke acties, plattegrond en overige informatie op www.knotsgekkekaartendagen.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15862