Datum plaatsing: 03 oktober 2021

Drie verschillende soorten jeans uitgelegd!


Drie verschillende soorten jeans uitgelegd!


's-Hertogenbosch (Regionaal): Er zijn veel verschillende soorten jeans. Jij vindt ze allemaal erg leuk, maar weet eigenlijk niet goed wat nou de verschillen zijn. Jeans zijn jeans, toch? In deze blog zullen wij drie soorten jeans uitlichten, en uitleg geven over wat ze uniek maakt, en waarom wij ze leuk vinden. Lees dus snel verder!

1. Boyfriend jeans
Boyfriend jeans hebben hun naam te danken aan het feit dat zij vaak wat slordiger staan, wat ze een ietwat mannelijke look geeft. Hij zou dus zo uit de kast van je vriend kunnen komen. Boyfriend jeans zitten strak om de billen, maar lopen wijder uit naar beneden. Boyfriend jeans zijn geen goede broeken wanneer jij voor een nette look wil gaan, maar zijn perfect voor een stoere look. Wij vinden boyfriend jeans zeer geschikt om te stijlen met een leuk paar witte sneakers, omdat dit een stoere look perfect af kan maken.

2. Mom jeans
Deze broek is terug van weggeweest! Vroeger waren mom jeans een hit, omdat ze heerlijk comfortabel zaten en van een stevige stof gemaakt zijn. Momenteel zijn ze terug, vanwege precies dezelfde redenen. Mom jeans zijn geschikt voor ieder figuur, en ook voor elke gelegenheid. Ze zijn makkelijk te stijlen, en passen perfect in een casual look, maar ook in een zakelijke. Zelf zijn wij gek op de combinatie van mom jeans, met een wit shirt en sneakers. Deze look is heel casual, maar ook erg stijlvol. Je kan deze look helemaal afmaken door accessoires toe te voegen, zoals een riem of een leuke ketting.

3. Flared jeans
Flared jeans zijn eigenlijk het grootste teken tegen skinny jeans. Ze zijn namelijk heel los, met kenmerkende losse broekspijpen, vooral vanaf de knie. Flared jeans zijn vanwege hun losse vorm geschikt voor elk lichaam. Ze zijn ook met elke schoensoort te stijlen: van sneakers tot aan laarsjes. Het is maar net welke look jij wilt uitstralen; je hebt het volledig in eigen hand. Een look die wij erg aanraden is een high waisted flared jeans met een crop top. Deze twee combineren elkaar perfect, en zullen ervoor zorgen dat jij langer en dunner lijkt. Wie wil dat nou niet?
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17618